| € 0,00

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

ACCESSOIRES

The finishing touch: geen kachel of haard zonder bijpassende houtmand of haardstel!

Op Stoveplanet vindt u alvast het totaalpakket: haardstellen, houtmanden, reinigingsmiddelen, hittebestendige handschoenen, schoorsteenborstels, … Tijdloos of modern, kleurig of subtiel, opvallend groot of eerder klein en praktisch: de mogelijkheden zijn legio.

Een hoge kwaliteit en een verfijnde afwerking dragen wij ook voor onze accessoires hoog in het vaandel, samen met een correcte prijs. Onze houtmanden van Aduro zijn verkrijgbaar in stoer leder, vrolijk vilt of milieuvriendelijk PET - al naargelang uw persoonlijke smaak. Ze zijn tevens ook zeer leuk en handig als opbergmand voor andere spullen (speelgoed, magazines, …)!

Naast kwaliteit, prijs en stijl, denken wij ook aan uw gebruiksgemak. Onze houtmanden zijn namelijk uitgerust met ruime en zachte handvaten, of wieltjes wanneer het over een grotere opslag gaat. Een gegarandeerd nette opslag van brandhout in uw woning!

De Stoveplanet haardstellen van Aduro zijn vervaardigd uit hoogwaardig inox en worden meestal geleverd met een handige staander. De haardstellen bestaan hoofdzakelijk uit 3 nuttige gereedschappen: een asborstel, bijhorende asschep en vuurpook/blaasbook. Deze tools zijn ook in andere combinaties of afzonderlijk beschikbaar.

Cadeau-idee!

De Stoveplanet accessoires zijn ook ideaal als geschenk! Vaderdag, een nieuwe woning, de eindejaarsfeesten, … Een houtmand blijft een onmisbaar accessoire bij de (nieuwe) haard! Onze starterskit, houtsplitter en BBQ-kit kunnen wij hiervoor ook sterk aanraden!