| € 0,00

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Betaalmethodes

Wij geven u graag de mogelijkheid om zelf de betaalwijze van uw aankoop te kiezen. Onze diverse methodes om op een veilige en efficiënte methode te betalen:

Betaling via overschrijving

    1. U ontvangt na het plaatsen van uw bestelling een e-mail met daarin instructies voor het overmaken van het orderbedrag.
    2. Zodra wij het volledige orderbedrag hebben ontvangen (dit kan tot 3 werkdagen duren), nemen wij de order in behandeling.
    3. U ontvangt uw orderbevestiging via e-mail.
    4. Wij gaan over tot de levering na het ontvangen van de betaling.

Betaling via Europabank: Mastercard / Visa

Betalen met uw Creditcard is extra veilig bij ons: uw creditcardgegevens worden door u ingevoerd in onze beveiligde SSL procedure. Met de Mastercard Secure Code of Visa 3D Secure (een persoonlijk wachtwoord, net als uw pincode) betaalt u op een beschermde manier online. Hou deze code goed geheim om beschermd te blijven tegen misbruik. Samen met de creditcardorganisatie zorgen wij voor een correcte afhandeling van uw betaling.

Betaling via Europabank: Maestro / Bancontact / Mister Cash

Veilig, gemakkelijk en online uw aankoop afrekenen! Met deze betaalmethode kunt u meteen tijdens het bestelproces de betaling afhandelen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of software moet installeren.

Betaling via iDEAL

iDEAL is een online betaalmiddel waarmee de consument uit Nederland kan betalen via zijn eigen Nederlandse bank, zelfs vanuit het buitenland.