| € 0,00

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Een kachel die bij u past via Stoveplanet.be

Op zoek naar een alternatieve warmte of een sfeermaker in uw woning? Met een kachel of haard op hout, pellets, elektriciteit of bio-ethanol boekt u gegarandeerd succes! Houdt u van een groot, stijlvol vlammenbeeld? Dan is een inbouwhaard het overwegen waard. U bent eerder op zoek naar een verwarmingstoestel voor uw veranda? Dan vindt u ongetwijfeld de geschikte kleine kachel in het Stoveplanet assortiment. Ook voor de bijhorende accessoires bent u hier aan het juiste adres.

Ontdek de vele mogelijkheden in kachels en haarden

De opties zijn eindeloos! Groot of klein, performant of eerder sfeer makend, voor aan de muur of in de hoek, … bij Stoveplanet hebben we ongetwijfeld in huis wat u zoekt. Een voelbare warmte is wat u wilt? Overweeg dan een houtkachel of pelletkachel en ontvang tegelijkertijd een aangename vlam in huis. U bent net op zoek naar die aangename vlam zonder dat u een rookkanaal moet voorzien? Dan bieden wij verschillende elektrische haarden of bio-ethanol haarden aan om uit te kiezen.

Onmisbare accessoires voor uw kachel of haard

Met een kachel in huis komt een haardstel beslist goed van pas, en een houtmand is ongetwijfeld ook niet overbodig. U kan geen kachel plaatsen want u heeft geen rookkanaal in huis? Stoveplanet biedt de oplossing! In ons assortiment vindt u zowel complete aansluitkits te koop als aparte aansluitstukken. Bij Stoveplanet vindt u al deze artikelen onder één dak, of beter; op één planeet!

U weet niet goed wat u precies nodig heeft? Wij van Stoveplanet helpen u graag! Lees onze Tips & Tricks om o.a. de geschikte kachel te vinden. Toch niet gevonden wat u zocht? Neem dan gerust contact op en wij helpen u met veel plezier op weg.