| € 0,00

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Klantendienst

Dienst Na Verkoop

De gerenommeerde Dienst Na Verkoop van Stoveplanet is er voor u. Fero Service staat met zijn jarenlange ervaring garant voor een vlotte afhandeling in geval van problemen, technische vragen en ter ondersteuning. Ongezien in de Benelux!

Dealernetwerk

Ons dealernetwerk werd vakkundig opgeleid door onze leveranciers en eigen techniekers om u de nodige service te kunnen garanderen.  Uw verkooppunt (vermeld op uw factuur) fungeert als uw eerste aanspreekpunt voor een eventuele interventie of voor de aanschaf van vervangonderdelen voor uw toestel.

Voor de moeilijkere interventies staat Fero Service voor u paraat. Het administratieve team en onze gespecialiseerde techniekers garanderen een vlotte afhandeling van al uw vragen.  

Interventieaanvraag (pelletkachel)

Via de onderstaande link kan u ons interventie-aanvraag document raadplegen/downloaden. Als u deze file eerst download, kan u hem digitaal invullen. Dit maakt het eenvoudiger om de aanvraag nadien door te mailen. U mag deze file uiteraard ook gewoon afdrukken en manueel invullen. Gelieve de file zo volledig mogelijk in te vullen en nadien door te sturen naar info@stoveplanet.be. Wij stellen alles in het werk om u zo snel mogelijk te helpen.

Interventieaanvraag