| € 0,00

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Stoveplanet, dat is warmte zonder zorgen!

Wie op zoek is naar een houtkachel, pelletkachelelektrische haard, bio-ethanol haard, BBQ en de bijhorende accessoires is bij ons aan het juiste adres. Stoveplanet is exclusief actief op het web en dé referentie onder de online kachelwinkels.

Achter Stoveplanet zit een performant team met meer dan 20 jaar ervaring in de branche. Stoveplanet wordt namelijk gedreven door FERO, vooraanstaand importeur van haarden, kachels en accessoires (met o.a. de merken MCZ, Austroflamm, Aduro, Zen Fires, Burley, Safretti en vele anderen).

Onze webwinkel is er in de eerste plaats voor de particulier die een kwalitatieve kachel en de bijhorende accessoires zoekt aan een competitieve prijs. Makkelijk, snel en veilig, zonder de deur uit te moeten. Onze expertise, jarenlange ervaring, uitgekiend gamma en sterke service maken van Stoveplanet een betrouwbaar kanaal om uw aankopen te realiseren!

Om u nog beter van dienst te kunnen zijn werkt Stoveplanet via een breed dealernetwerk, ook in uw buurt. Onze dealers werden zorgvuldig uitgekozen, om u een betrouwbaar aanspreekpunt te garanderen, ook offline. Bij onze dealers kan u niet alleen onze producten ontdekken, ze zijn er ook om u op weg te helpen met raad en daad.

Bij Stoveplanet koopt u met een gerust hart:

  • Ons professionele team zorgt voor continuïteit, kwaliteit én service.
  • Stoveplanet garandeert een scherpe prijs, zonder compromissen inzake kwaliteit en service!
  • Stoveplanet wordt ondersteund door Fero Service: ook lang na uw aankoop kan u terugvallen op een uitstekende Dienst Na Verkoop, voor o.a. wisselstukken.
  • Stoveplanet kan terugvallen op een breed dealernetwerk waardoor u een lokaal aanspreekpunt heeft.