| € 0,00

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Sunday BBQ's

Bij Stoveplanet denken we ook aan de verwarming van de “innerlijke mens”, met de Sunday BBQ's kan dat niet anders dan slagen!

De Sunday barbecues liggen aan de wieg van de vandaag steeds groter wordende Italiaanse MCZ Group, gerenommeerd voor zijn uitgebreide assortiment hout- en pelletmerken, waaronder ook onze CADEL pelletkachels. De historie van deze florerende groep begon in de jaren ’90 met de productie van Sunday BBQ’s. Die productie is op 10 jaar tijd maar liefst vertienvoudigd – in 2013 verkochten ze niet minder dan 250.000 toestellen! Met dit resultaat behoren ze dan ook tot de grootste BBQ-fabrikanten in Europa. Het Italiaanse merk onderscheidt zich door het gebruik van duurzame materialen en hun oog voor detail en design. Een lange levensduur gegarandeerd

Sunday heeft zowel traditionele hout- en kolenbarbecues (beschikbaar in metaal, inox of beton) als moderne gasbarbecues in het assortiment. Deze kachels zijn uit duurzame materialen vervaardigd (hoogwaardig roestvrij staal, inox, exotisch hardhout) en afgewerkt tot in de kleinste details. Handvaten die niet warm worden, wielen die niet stuk kunnen, precieze thermometers, verstelbare roosters, vet-opvangroosters, zijtafels, "easy fire" startmodules voor de hout- en kolenkachels, ...

Kortom: u hoeft geen expert te zijn om met een degelijke en gebruiksvriendelijke Sunday aan de slag te gaan, maar voor de experten onder ons zijn de opties en specificaties wel bijzonder uitgebreid! Het breed assortiment biedt voor elk wat wils: van kleine barbecues tot reuze-barbecues; gaande van een eenvoudige bakplaat of compact roostertje van 50 cm tot 4 gasbranders of een rooster van 100 cm. 

Uw Sunday BBQ wordt geleverd in een compacte doos, de onderdelen zelf zijn vervaardigd uit lichte materialen. Een bijzonder eenvoudige montage (met handleiding) en makkelijk te verplaatsen! 

Ons volledige gamma kan u hier ontdekken. 

Wij wensen u alvast veel gezellige momenten rond de BBQ toe!